movietime

Var på stan idag, åt lunch på baan thai med S. Vi gick sen till Hemmakväll där de hade massor av filmer till salu (som tidigare varit hyrfilmer), endast 19 kr styck. Kunde inte låta bli att köpa 3 filmer.

Shutter Island - älskarälskar den filmen, definitivt en av de bästa jag sett.
Snabba cash - Läst boken, men fortfarande inte sett filmen!
Sex and the city 2 - Den har inte fått så jättebra kritik tror jag, men har inte sett 2an än så måste ju göra det!


-----------............

Var hos frisören igår, toppade bara håret som vanligt. Har gått till samma frisör ganska länge nu och kommer troligtvis fortsätta med det eftersom hon är väldigt trevlig och duktig. Hon håller själv på med musik så vi brukar ofta prata och diskutera om det vilket är ganska roligt.


I tisdags hade jag privat sånglektion som jag hade lyckats fixa. Hur svårt som helst att hitta nån som tar privatlektioner här i Luleå. Det var inte gratis förstås, men det kändes väldigt givande faktiskt. Hon var väldigt duktig och hon visste verkligen vad hon pratade om. Jag känner redan nu när jag har testat lite hemma själv att det kändes mkt bättre, även om det kan vara svårt ibland att veta om man gör rätt. 2 veckor till nästa gång.

Nu ska jag bege mig till gymmet!

I'm just repeating myself

Det är väl ungefär som den här låten jag känner mig just nu gällande min musik. I need to get out of my comfort zone. Bra låt förövrigt!


nattblogg

Jag är inte särskilt bra på att blogga tydligen. Har inte mkt att skriva, inte så mkt som händer när man är arbetslös haha. Trots det tycker jag att jag har fullt upp på dagarna. Har massor jag vill/borde göra. Har försökt skriva en massa text och musik, det går dock inte så bra. Skriver typ 1 vers + ref, sen tar inspirationen slut eller så är jag för självkritisk så jag bara tycker det är dåligt. Känns lite som att jag upprepar mig när jag skriver. Vet inte riktigt hur jag ska gå vidare i mitt låtskriveri för att utvecklas. Men jag brukar försöka tänka (vilket tydligen inte går så bra) att det inte gör något om jag bara blir nöjd med typ 1 låt av 10, så länge jag tränar mig.

Ska väl försöka sova nu. goodnight

RSS 2.0