22 juni

Var ute och sprang idag. På nåt sätt lyckades jag ramla TRE gånger. Vet inte alls hur det gick till, brukar inte göra det. När jag kom hem såg jag (enligt min far) ut som ett krigsoffer, vilket jag kunde hålla med om när jag såg hur jag såg ut, haha.

Annars idag har det inte hänt särskilt mkt. Ska väl imorn försöka ta mig in till stan och uträtta några ärenden, bla. ska jag nog lämna in min dator eftersom den är så seg.

It's like a drug...

I have an obsession.
Började se Gossip Girl första säsongen förra veckan och är nu helt fast. Har dock sett det förut, men av nån anledning slutade jag efter typ andra säsongen (varför??!). Har nu sett hur många avsnitt som helst på typ 1 vecka och vill bara se meeeeeeer. Vill nästan inte göra nåt annat. Det är typ mitt liv just nu.
Har nu äntligen installerat ett inspelningsprogram på min dator och har testat att spela in lite idag. Funkar bra. Ska träna lite mer innan jag börjar på riktigt, ska bli kul.
Det har förövrigt gjort min dator väldigt seg. Det är inte alls nåt utrymme kvar på hårddisken. Måste försöka göra nåt åt det.
Men nu kanske jag ska fortsätta se lite GG haha...
(rörigt inlägg, går fortfaradne inte att göra styckeindelning ibland?!?! wtf?)

sneak peek

Sneak peek på studentoutfiten. Märkte att klänningen är lite för stor och mössan är väldigt osmickrande på mig, men orkar inte bry mig så mkt. Vet fortfarande inte vad jag ska ha för skor, vill ha nya.
Stör mig väldigt mkt på att bilderna är ojämna, går inte att ändra. Blogg.se vägrar samarbeta som vanligt. Stör mig också på att det typ aldrig går att göra mellanrum mellan raderna (styckeindelning), jävligt irriterande.

RSS 2.0