FREDAG

Sitter och småkollar lite på the wedding samtidigt som jag har spelat gitarr och sjungit.

Slutade tidigt idag, hade bara en lektion, engelska, där jag hade prov. Läsförståelsen gick väldigt dåligt, chansade
typ på allt, men allt det andra gick ganska bra så det känns ok ändå.
Chillkväll ikväll, blir att hyra och se film.
Nu ska jag fortsätta spela gitarr och kolla lite på tv.

rappooort

Veckorna går väldigt snabbt just nu känns det som. Snart mitt absolut sista lov någonsin, och sen inte så många veckor kvar innan jag slutar helt. Mycket kvar att göra dock.. Ensembleuppspel på fredag, vilket känns helt ok. Jag vet och kan det jag ska spela, så för mig ska det nog gå bra iallfall! Har lycktas övertala saxofonläraren att strunta i saxofonlåten (för tillfället) och det känns vääääldigt skönt. thank god!

Tar just nu en liten paus från rapport-skrivandet (inte för att jag jobbat särskilt hårt de senaste timmarna), men ska snart försöka ta tag i det igen.. Jag vet typ inte ens om jag skriver rätt eller om rätt saker, vet inte alls hur mkt det ska vara, meeen det får gå ändå.
Back to woork!



i'd do anything just to hold you in my arms

Onsdag idag. Har varit på läkarbesök, var ett tag sen sist. Tog väldigt lång tid, men hann iallfall hem sen lite snabbt på lunch innan jag skulle iväg till skolan. Var också sen och kollade på amandas och minnas redovisning av pa. Det var kul att se.

Känner mig väldigt stressad av allt som måste göras. Jag orkar inte, vill inte. Har inte ens börjat på pa-rapporten, däremot skickade jag in beställningen av fotoboken igår vilket är bra iallfall.

Har extrem ångest för fredags scen nästa vecka där vi ska spela upp ensemblelåtarna, plus att min saxofonlärare i princip har tvingat mig att spela en låt på saxofon med en annan tjej. En av anledningarna till att jag valde saxofon A var att jag skulle slippa nåt uppspel, men nu måste jag tydligen ändå spela upp på fredags scen vilket är MKT värre. Om jag hade vetat detta hade jag nog valt sång C istället, då hade det varit "vanligt" uppspel iallfall... Usch jag mår bara dåligt av att tänka på det. Vill verkligen, verkligen inte. Jag tyckte det var nog med ensemblelåtarna. Jag kanske är sjuk då. Jag kanske skolkar.

Nej nu måste jag iallfall försöka börja lite på pa-rapporten...


I hate catchy choruses and I'm a hypocrite

Har varit hos tandläkaren imorse, sista gången jag fick gå gratis. Det tog lite längre tid än väntat, men jag hade inga hål elr nåt sånt eftersom jag är så duktig! Sen åkte jag hem och hann sova litegrann, innan jag åkte till skolan där jag trodde att vi skulle repa, men tydligen så skulle vi inte det, så då gick jag och köpte nagellack istället, haha.

Nu håller jag på att försöka få klart min fotobok, har inte så mkt kvar. Jag får förhoppningsvis iväg beställningen idag, annars får jag ta det imorn, dock vore det bra om jag skulle hinna göra det idag.

Ikväll blir det gymmet med samma musik som vanligt. Måste verkligen försöka sätta in lite ny musik på ipoden snart. Har inte gjort det på evigheter. Är dock rädd för att jag måste börja om helt från början när jag gör det eftersom ipoden är kopplad till en dator som inte är inkopplad och då kan det mkt väl hända att all musik försvinner och jag får börja om från början, vilket är ganska jobbigt.

Men nu måste jag fortsätta med projektarbetet...

helt otroligt

Satt nyss och kollade på Fenomen på kanal5, alltså där mentalister/tankeläsare typ tävlar. Uri Geller, somtyp är känd för att böja skedar med tanken, ber tv-tittarna följa hans anvisningar. Jag sätter en sked på tvn(precis som han  säger), han pratar på, ber publiken säga "123 böj, smält" ett par gågner. Och helt otroligt, skeden som jag lagt på tv har faktiskt böjt sig utan att jag gjort nåt?!? Jag fattar det inte. Kan inte tro på det, men det hände verkligen! Har varit liiite skeptisk till såna här tankeläsare/mentalister osv förut, men nu måste jag ju verkligen tro på det. Galet!

Inte världens bästa bilder nu kanske, men det är verkligen ganska stor skillnad på före och efter. Båda bilder är tagna efter.





Circles



Älskar denna låt!

jag hatar snö

Lyckades äntligen göra klart engelskauppgiften för nån timme sedan. Jag satt i typ flera timmar utan att åstadkomma särskilt mkt, men nu är den klar iallfall!

Jag hade bara en lektion idag, ensemble, och det var väl helt ok.

Det har dessutom snöat en massa idag. Blir så less! Jag trodde verkligen att det inte skulle komma mer snö. Jag som hade tänkt springa imorgon, men nu verkar det ju inte bli något eftersom jag inte gillar att springa på snö.  Jag vill ju ha vår nuuu!

Nu ska jag chilla hela kvällen. I need that.

RSS 2.0