...

Jag boooorde verkligen plugga, men har inte alls lust med det. Dock måste jag snart börja (vilket jag tänk nu i flera timmer utan resultat).

I övrigt så har dagen inte varit så bra. Jag gillar inte onsdagar!

Nu lägger jag in denna bild bara för att det här inlägget blev så meningslöst(som typ alla andra inlägg).



 


I am an artist, please god forgive me

Måndagar är alltid lugna för min del. Börjar först 12.15, och har bara 2 lektioner. Idag hade jag dock bara en lektion eftersom läraren var borta från engelskan. Skönt! Däremot gav hon en massa uppgifter att göra istället. Inte lika skönt..

Sen har jag sett Top Model såklart sista avsnittet, FINALEN. Lika bra som vanligt, men
tråkigt att det är slut, det var ju det bästa med måndagar. Hoppas det kommer en ny säsong snaaaaaaart!

Imorgon blir nog också en lugn dag. Har som vanligt bara en lektion, och sen på kvällen blir det gymmet.




Helgen

Den här helgen har varit otroligt skön eftersom jag inte haft så mkt att göra för en gångs skull. Det behövdes verkligen!
Jag har kollat på en del skidor och skidskytte. Det var ju säsongens sista världscuptävlingar (några tävlingar i sverige dessutom), känns lite sorgligt faktiskt. Vad ska man nu göra??

Jag har även varit duktig och städat, varit på gymmet och redigerat lite bilder.



Fredag

Freeeeedag. Äntligen! Känns inte som att det bara är några dagar sen jag hade sportlov. Är det verkligen det??
Det är iallfall 5 veckor kvar innan jag får påsklov. Det är inte såå lämge ändå, det går ganska fort.. Men innan dess är det mkt att göra. Fortfarande massor av låtar jag måste träna in och en del annat skolarbete. Det känns väldigt jobbigt och omotiverande, men det är väl bara att göra det, det är ju snart över. 

Detta kändes ju som ett väldigt ointressant och onödigt inlägg, nästan lite som mitt liv känns just nu haha, så det är nog därför det blev så. Bara för att det var ett så tråkigt inlägg så lägger jag in denna bild.


 


RSS 2.0