Tisdag

Jag missade PRECIS bussen imorse. Om jag hade kommit typ 10 sekunder tidigare hade jag hunnit. Så därför fick jag ta en senare buss och kom typ 5 min sent till ArKo:n. Jag som aldrig kommer sent!

Efter ArKo:n så jobbade jag, ingela ch amanda med PA. Vi var ute och fotade i kylan, det blev nästan 300 bilder tror jag. Nu känns det som att vi har kommit igång lite bättre iallfall :)


Nu blir det snart gymmet, och sen ska jag BASTA. Ska bli skönt nu är det är såå kaallt.


.
Bild från när vi var ute och fotade

Måndag

Har varit på sjukhuset ganska länge idag, och missade därför de flesta lektioner. Jag fick göra synfältsundersökning, vilket är sjukt jobbigt och tråkigt!. Var t.o.m. tvungen att göra det 3 gånger eftersom de första 2 inte blev bra. Men men, nu är det över iallafall, skönt!

Imorgon har jag ganska chill dag. Har Arko, och sen ska vi väl jobba med projektarbet. Vi kommer liksom aldrig igång på riktigt med PA. Vi har ändrat oss en massa gånger, och för det mesta så har vi inte gjort så mkt av nytta. Men förhoppningsvis går det bättre imorgon.


1a advent

Det känns inte som 1a advent idag, utan som en helt vanlig söndag. Har inte alls hunnit göra det jag planerat idag, men har iallfall hunnit gymma och varit till Amanda en sväng.

Förövrigt så har jag börjar lyssna väldigt mkt på idol-skivan 2004. Haha, jag saknar faktiskt den idolsäsongen, det var ju så bra! Jag skulle göra mkt för att få se hela den säsongen igen!

hellooo

Jag har nu försökt fixa designen till bloggen. Ville inte börja blogga innan den såg okej ut! Är inte nöjd än, men den får se ut såhär tills jag tvingat Amanda att fixa den :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0