Lov och skid-vm

Dålig uppdatering här. Har varit sjuk typ hela veckan, men nuu är det mkt bättre! Och nu är det dessutom sportlov, mitt sista sportlov! Sorgligt men sant. Ska dock inte göra särskilt mkt, borde plugga litegrann, och kanske åka slalom nån dag. Och så är det ju skid-vm hela veckan, wohoooo! Tur att jag inte ska bort nånstans så jag kan se det hehehe. Jag har blivit så inne i det.

Idag har jag sett på skidor (såklart) och åkt skridskor. Det var ett tag sen jag åkte. Det har ju varit så kallt, men idag var det riktigt skönt. Soligt och nollgradigt. Förhoppningsvis fortsätter det milda vädret hela lovet.



Från sprinten i torsdags. wohoo!


Hektisk dag

Det har varit en hektisk dag, mkt att göra hela tiden. Men den har iallfall varit väldigt bra!

Uppspel på enseblen, det gick bra (för mig iallafall, lyssnade inte så mkt på vad de andra gjorde haha). Skönt att ha det avklarat. Sen lyssnat på Karl Peterson som pratade. Hade sen mentorsmöte (första gången jag gick på det, har alltid glömt bort eller inte orkat. Duktigt av mig!). Efter skolan stannade vi kvar ett tag och repade till slutproduktionen, det gick ganska bra faktiskt.

Har också hämtat ut mina nya brills, hoppas verkligen jag blir nöjd. Har letat efter nya i typ 1 års tid..



Deprimerande

Kollade nyss på Yr:s hemsida för att se hur vädret i Luleå denna vecka blir. Kallare än -20 hela jävla veckan!! Väldigt deprimerande. Tar vintern aldrig slut??   




today

Idag har jag varit jätteduktig. Har varit aktiv hela dagen och har hunnit med att göra en massa.
Jag har varit ute och fotat ganska länge, varit på gymmet, ägnat många timmar åt religionarbetet som snart är klart. Däremot har jag inte alls hunnit träna på alla låtar jag måste kunna. Har inte ens hunnit kolla på tv idag. Hur ofta händer det liksom?!


Från idag

Musikmakarna

Har hittat typ världens bästa utbildning!!!!!!!!

Musikmakarna-
"Musikmakarna har som mål att utveckla framtidens låtskrivare i såväl Sverige som internationellt. Som student hos Musikmakarna får du en gedigen utbildning inom hantverket Populärmusik med fokus på själva låtskrivandet. Framförallt får du genom skolan ett unikt nätverk av kontakter. Det ger dig ovärderliga förutsättningar att lyckas i ditt framtida liv som låtskrivare. Med obegränsad tillgång till en egen studio får du möjlighet att fördjupa dig i branschens mest använda musikprogram och studioutrustning."

Det hade varit så jääävla roligt. EGEN studio och allt. Jag som sagt att jag vill bli låtskrivare, haha.

Enda problemet... varför varför varför varför VARFÖR måste det vara i Örnsköldsvik?!?!
Precis där förstördes den idén..



Freitag

Äntligen heeelg!!! Är så otroligt less på allt som har med skolan att göra.
Denna helg ska jag inte gör nåånting, och det ser jag fram emot! Eller ja, måste ju dock göra religionen, fota, träna på alla 1000tals låtar jag måste kunna...Men annars, ingenting!

Ensemblen idag gick väl ok. Uppspel på onsdag och vi kan typ inte ens alla låtarna. Hur ska det gå??
Kören var iallafall chill. Det är den enda lektionen som verkligen är rolig. De andra känns mest bara jobbiga.

Det bästa med måndagar...

Jag älskar Top Model! Det är det absolut bästa med måndagar(som om det skule finns något annat bra med måndagar), blir aldrig less på det.






Yesterday

Igår firade jag min kära vän JH som fyllde år. Jag var först hem till henne där hon fick sin present + julklapp av mig, och jag fick också min julklapp + present som hon hade köpt. Alltid trevligt med sena julklappar/presenter ;)

Senare gick vi + några andra till All Star där hon hade bokat bord. Det var rätt trevligt, dock var jag den enda som var nykter som vanligt. Blev bjuden på en cola av nån random snubbe, för att jag inte drack, haha. Vi stannade där hela kvällen. Jag var den första som åkte hem, tog bussen helt ENSAM och var väl hemma vid halv 2. Väldigt duktigt gjort av mig! Jag som typ är jätterädd för att åka hem ensam sent på kvällen.

Idag har jag dessvärre inte gjort så mkt förutom städat och spelat saxofon. Borde ha pluggat lite, men orkade inte.


ny design

Nu har jag äntligén fått en ny, fin design på bloggen! Nu kan jag börja blogga på riktigt ;)
TACK så mkt Amanda!!

Jag slutade tidigt idag, typ vid 11, väldigt skönt. Sitter just nu och spelar lite gitarr och sjunger igenom några av mina egna låtar. Jag faktiskt rätt nöjd med några st. Det hade varit kul om jag hade spelat in låtarna på nåt bra program, så kan jag lägga in mer detaljer i låtarna osv. Men som det ser ut nu så har jag nog inte tid att lära mig nåt inspelningsprogram och lära mig spela in. Det får typ bli när jag slutat skolan, haha.

Nu borde jag dock ta tag i lite skolarbete nu när jag har lite tid över..


RSS 2.0